In plina vara fiind, este pacat sa nu ma bucur, cu multumire, de darul naturii : fructele!
Pentru nectarul asta am folosit : piersici, pepene galben, smochine, seminte de susan si apa.
Semintele de susan ( doua linguri) le tin in apa, cateva ore. La fel am facut si cu smochinele (cinci-sase smochine, fiind din cele uscate.
Apoi am pus in blender semintele de susan, fara apa, smochinele, cu apa in care au fost tinute la inmuiat ( cam 250 ml), piersicile ( doua) si o felie de pepene galben, fara coaja. Am mixat totul, si in maxim doua minute am avut o bunatate de nectar ( cel putin 750 ml, depinde cat de mari sunt fructele, logic...)
Iata:
Pentru nectarul asta am folosit : piersici, pepene galben, smochine, seminte de susan si apa.
Semintele de susan ( doua linguri) le tin in apa, cateva ore. La fel am facut si cu smochinele (cinci-sase smochine, fiind din cele uscate.
Apoi am pus in blender semintele de susan, fara apa, smochinele, cu apa in care au fost tinute la inmuiat ( cam 250 ml), piersicile ( doua) si o felie de pepene galben, fara coaja. Am mixat totul, si in maxim doua minute am avut o bunatate de nectar ( cel putin 750 ml, depinde cat de mari sunt fructele, logic...)
Iata:
2 comentarii:
Ce blender folosesti, ce putere are?
Blenderul unui robot de bucatarie Philips 7772,W700
:)
Trimiteți un comentariu