sâmbătă, 7 mai 2011

Drob de ciuperci


Ingrediente: 500-600 gr ciuperci champignon, 2 fire de ceapa verde, 2fire de usturoi verde, marar, patrunjel, leustean, 5 oua,condimente, putin ulei ( preferabil de masline). Este foarte simplu! 
Cureti ciupercutele si le speli bine, le rupi in jumatati, sferturi, nu conteaza, si le pui intr-un vas cu ulei incins. Acoperi vasul cu un capac si-l lasi la foc mic, pana cand se duce toata apa pe care si-o lasa ciupercile. Dupa care le scoti in alt vas, le lasi sa se raceasca putin,apoi le toci ( eu am folosit clasica masina de tocat carne). Amesteci compozitia cu cele 5  oua , cu ceapa, usturoiul verde tocate, cu verdeta,tocata si ea, pui condimente din belsug ( eu am pus si putin pesmet) si torni rezultanta intr-un vas de jena  pe care il dai la cuptor pentru 30minute. Cand este gata, arata cam asa:

Dupa ce s-a racit, este numai bun de savurat!!!!

Pofta buna!!! :)

Niciun comentariu: