Imi plac foarte
mult ciupercile...le pregatesc la inspiratie, dupa ideile pe care le am pe moment, sau mai bine zis, dupa
gustul pe care as vrea sa il simt...
Acum am facut
ciuperci umplute....cu ciuperci :)
Ingrediente: 500
gr ciuperci champignon, o ceapa, cativa catei de usturoi, marar, patrunjel,
condimente, putin ulei ( preferabil de masline), cascaval.
Este foarte
simplu!
Cureti ciupercutele
(palariutele, pe masura ce le inlaturi coaja, le pui intr-un vas cu apa rece); toci
o ceapa, pe care o pui pentru un minut intr-un vas cu ulei incins, apoi adaugi piciorusele
ciupercutelor, si ele tocate; pui putin delikat si piper macinat; acoperi vasul
cu un capac si lasi la foc mic, pana cand scade toata apa pe care o lasa
ciupercile. Iei vasul de pe foc si adaugi verdeata tocata marunt si usturoiul
pisat; daca papilele gustative mai vor, mai pui ceva condimente...
Asezi palariutele
intr-un vas de jena, in care ai pus putin ulei; presari peste ele un praf de
sare si macini putin piper, apoi le umpli cu compozitia deja pregatita. Le dai la cuptorul bine incins. Se fac
destul de repede, depinde de cuptor :)
Cand sunt gata,
le scoti pe un platou si presari cascaval ras....Sunt delicioase!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu