Ingrediente:
Ciuperci, urzici
Cureti ciupercile, le speli si apoi le asezi intr-un vas ( eu prefer unul de jena), cu scobitura in sus. Daca ai mai multe si nu incap toate pe un rand, te adaptezi..eu le-am suprapus , dupa cum vezi in imagine, dar pe masura ce stau la cuptor, isi reduc volumul si se aseaza frumos una langa alta, de parca ti-ar fi ghicit gandul...
Am macinat peste ele piper si alte condimente si apoi le-am umplut cu piure de urzici. Cum am facut piureul, am zis aici, nu mai repet
http://argmihaela.blogspot.com/2011/03/piure-de-urzici.html
Apoi le dai la cuptor ( pe care bineinteles ca l-ai pornit din timp sa se incinga bine - vezi sa nu uiti sa reduci focul!). In maxim 20 minute sunt gata. Le scoti, le un platou si-s gata de savurat....Intentionasem sa rad cascaval, dar mi-am adus aminte dupa ce n-au mai fost..asa ca, faci cum vrei! razi sau nu cascaval....e chestie de optiune... :)
Ciuperci, urzici
Cureti ciupercile, le speli si apoi le asezi intr-un vas ( eu prefer unul de jena), cu scobitura in sus. Daca ai mai multe si nu incap toate pe un rand, te adaptezi..eu le-am suprapus , dupa cum vezi in imagine, dar pe masura ce stau la cuptor, isi reduc volumul si se aseaza frumos una langa alta, de parca ti-ar fi ghicit gandul...
Am macinat peste ele piper si alte condimente si apoi le-am umplut cu piure de urzici. Cum am facut piureul, am zis aici, nu mai repet
http://argmihaela.blogspot.com/2011/03/piure-de-urzici.html
Apoi le dai la cuptor ( pe care bineinteles ca l-ai pornit din timp sa se incinga bine - vezi sa nu uiti sa reduci focul!). In maxim 20 minute sunt gata. Le scoti, le un platou si-s gata de savurat....Intentionasem sa rad cascaval, dar mi-am adus aminte dupa ce n-au mai fost..asa ca, faci cum vrei! razi sau nu cascaval....e chestie de optiune... :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu