Ingrediente:
paste fainoase ( farfale) carnati picanti si cel mai important, SOSUL!Eu folosesc sosul preparat de mine toamna, cu legume 100% sanatoase....
Reteta pentru sos este aici http://argmihaela.blogspot.com/2011/08/sos-de-rosii-picant.html
Am fiert pastele in apa fierbinte cu putina sare ( timpul de fierbere este scris de ambalaj) si le-am lasat sa astepte putin. Peste feliile de carnati prajite (imi place uleiul de samburi de stuguri), am turnat un borcan cu sos picant, am mai presarat putin busuioc si l-am lasat sa fiarba vreo 3-4 minute si apoi am turnat amestecul asta peste paste.
Deasupra am presarat putina verdeata si gata, asta a fost tot!
paste fainoase ( farfale) carnati picanti si cel mai important, SOSUL!Eu folosesc sosul preparat de mine toamna, cu legume 100% sanatoase....
Reteta pentru sos este aici http://argmihaela.blogspot.com/2011/08/sos-de-rosii-picant.html
Am fiert pastele in apa fierbinte cu putina sare ( timpul de fierbere este scris de ambalaj) si le-am lasat sa astepte putin. Peste feliile de carnati prajite (imi place uleiul de samburi de stuguri), am turnat un borcan cu sos picant, am mai presarat putin busuioc si l-am lasat sa fiarba vreo 3-4 minute si apoi am turnat amestecul asta peste paste.
Deasupra am presarat putina verdeata si gata, asta a fost tot!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu