joi, 29 septembrie 2011

Legume....si cascaval!


Nici nu stiu cum ca definesc aceasta mancare, caci am improvizat-o in timp ca curatam legumele, dar pot sa spun ca ceva mai bun, nu putea sa-mi iasa!!!!

Am folosit o vanata, doi dovlecei, un sfert de conopida, o ceapa rosie, doi ardei grasi, cateva rosii, putin usturoi, oregano, 6 oua.

Dovleceii si vânăta, taiate rondele, impreuna cu cunopida si un ardei gras, le-am fiert 5 minute, in apa cu putina sare. Le-am scurs, si dupa ce s-au racit putin, le-am pus in straturi intr-un vas de jena uns cu putin ulei si tapetat cu pesmet.Dupa primul strat de legume am presarat putin delikat, oregano, doi catei de usturoi tocati si cascaval ras. La fel si dupa urmatorul, dar am pus ceva mai mult cascaval, apoi rondele de rosii ( nefierte), celalalt ardei gras si din nou oregano. Am amestecat bine cele 6 oua, am pus o lingura de pesmet si am turnat copozitia peste legume.
Dupa 20 minute de stat la cuptorul bine incins, am scos vasul, am presarat din nou o mana de cascaval si l-am mai lasat in cuptor, dar cu focul stins. Peste 5 minute aratau asa: 



Niciun comentariu: