Ingrediente:
broccoli, ciuperci, oua, cascaval, unt, condimente.
Am asezat un rand de buchetele de broccoli ( curatat, spalat) intr-un vas de jena tapetat cu unt; am presarat putin delikat si piper.
Ciupercutele, curatate,taiate sferturi, le-am tras prin unt ( si piper), la foc mic, pana cand s-a dus toata apa pe care si-au lasat-o, apoi le-am amestecat cu doua oua ( evident, dupa ce s-au racit, ca sa nu se coaguleze albusul!) si le-am turnat peste broccoli; deasupra lor am pus cuburi de cascaval.
Am asezat inca un rand de buchetele de broccoli, am condimentat bine, am stropit cu sos de soia si apoi am turnat cinci oua batute bine. Am ras cascaval si am dat vasul la cuptor, iar dupa ce s-a rumenit, am mai pus deasupra cascaval ras.Iata-l cum arata inainte de coacere:
Si dupa ce l-am scos din cuptor:
Se serveste calda, pentru a nu se intari cascavalul.
Este delicioasa aceasta budinca...Pofta buna!
broccoli, ciuperci, oua, cascaval, unt, condimente.
Am asezat un rand de buchetele de broccoli ( curatat, spalat) intr-un vas de jena tapetat cu unt; am presarat putin delikat si piper.
Ciupercutele, curatate,taiate sferturi, le-am tras prin unt ( si piper), la foc mic, pana cand s-a dus toata apa pe care si-au lasat-o, apoi le-am amestecat cu doua oua ( evident, dupa ce s-au racit, ca sa nu se coaguleze albusul!) si le-am turnat peste broccoli; deasupra lor am pus cuburi de cascaval.
Am asezat inca un rand de buchetele de broccoli, am condimentat bine, am stropit cu sos de soia si apoi am turnat cinci oua batute bine. Am ras cascaval si am dat vasul la cuptor, iar dupa ce s-a rumenit, am mai pus deasupra cascaval ras.Iata-l cum arata inainte de coacere:
Si dupa ce l-am scos din cuptor:
Se serveste calda, pentru a nu se intari cascavalul.
Este delicioasa aceasta budinca...Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu